"Passenger" finds a home in Collaborative Life Sciences Building

On August 13th, Ben Buswell's Passenger was installed in the recently-opened Collaborative Life Sciences Building. The building is a joint effort of Oregon Health & Science University, Oregon State University and Portland State University and is located on the South Waterfront as part of OHSU's Schnitzer Campus.

The architecture seems a natural home for Buswell's piece, a quadriptych that originally exhibited at Upfor during Buswell's solo exhibition We Live Only Through Ourselves. Its addition to Oregon's public art collection made possible by the Oregon Arts Commission.

Artist Ben Buswell and Upfor director Theo Downes-Le Guin admire the completed installation of Passenger at the CLSB at OHSU. Images courtesy Meagan Atiyeh, public art coordinator for the Oregon Arts Commission.

Artist Ben Buswell and Upfor director Theo Downes-Le Guin admire the completed installation of Passenger at the CLSB at OHSU. Images courtesy Meagan Atiyeh, public art coordinator for the Oregon Arts Commission.